Patrate si cuburi perfecte de numere intregi (ebook)

23,81 Lei (TVA inclus)

Autor: I. Cucurezeanu

ISBN: 978-606-500-116-9

Pagini: 112

  • 3-D Secure (card bancar) 3-D Secure (card bancar). Plata online este realizată prin intermediul sistemului oferit de platforma euplatesc.ro.
  • PDF *.pdf / digital. Livrarea cărţilor este efectuată imediat în format electronic securizat din contul tău.

Această carte se adresează elevilor de gimnaziu și liceu precum și profesorilor lor, iar din biblioteca tuturora n-ar trebui să lipsească o astfel de carte. Pentru parcurgerea cărții este presupus un bagaj minim de cunoștințe matematice dobândit în școala generală, dar multe rezolvări reclamă o oarecare ingeniozitate, pe care orice cititor care le va încerca după lecturarea enunțurilor - ceea ce îl sfătuim să o facă - o va sesiza după citirea rezolvărilor.

Pentru întocmirea acestei lucrări au fost cercetate numeroase reviste de specialitate, concursuri și olimpiade școlare și în cazul preluării problemelor adecvate temei prezentate, sursa lor a fost menționată după rezolvări. Majoritatea problemelor prezentate pot fi considerate unicate, iar variantele celorlalte puține care se pretau la aceasta au fost  construite și propuse cititorilor spre rezolvare.

patrate_si_cuburi_mostra.pdf

Dimensiune: 61.39kb

patrate_si_cuburi_cuprins.pdf

Dimensiune: 17.73kb