Cum se efectuează o comandă?

Ca și pe oricare alt website modern, mai întâi se adaugă toate cărțile dorite în coșul de cumpărături. După aceasta, din Coșul de cumpărături se alege opțiunea "Finalizează comanda", ce va deschide un formular. La primul pas, puteți să vă înregistrați datele personale ori să vă autentificați dacă aveți deja un cont activ în cadrul platformei. Alegeți apoi adresa de facturare și modalitatea de plată - euplatesc.ro, implicită, folosind cardul bancar. După efectuarea plății securizate pe serverul procesatorului de plăți, veți fi redirecționat automat spre contul dvs. de unde veți putea descărca factura și produsele achiziționate.

Cum descarc documentele?

După ce comanda a fost confirmată ca fiind achitată, un e-mail va fi trimis automat de unde puteți descărca fișierele cărților achiziționate. De asemenea, din contul dvs. de utilizator (Contul tău), accesați secțiunea "Comenzile / Cărțile tale", apoi comanda corespunzătoare. Pe lângă factura fiscală, efectuând click pe oricare dintre cărțile comandate, descărcați în siguranță PDF-ul asociat.

Atenţie! Fiecare carte poate fi descărcată de maximum 5 ori şi este disponibilă 30 de zile spre descărcare.

Drepturi de autor / Copyright. Fiecare PDF este securizat în 28 de zone cu watermark invizibil (id comandă, e-mail) pentru a nu putea fi distribuit pe alte căi virtuale. Sistemul este unul complex şi se detectează automat persoana care a redistribuit cartea ilegal.

Tranzacția este sigură?

Plata prin 3-D Secure. Metoda de plată pentru cărți în format electronic este "Online prin card bancar" și este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, în niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Cum vă pot contacta?

Ne puteți contacta oricând prin email la comenzi@gil.ro ori telefonic la 0733-677.992, în intervalul orar 09-18.

Siteul folosește cookies?

Da, fără ele nu am putea realiza un cont de utilizator astfel încât să putem reține datele și comenzile dvs. Toate informațiile dvs. sunt private, în siguranță și nu le vom folosi decât pentru a putea avea o experiență plăcută pe site-ul nostru. Nu le vom comunica niciunei terțe părți spre marketing ori altceva. Puteți citi mai mult în secțiunile Despre cookies și Termeni și Condiții.

Se poate anula o comandă?

Comenzile pentru produsele în format electronic (materialele în format *.pdf) nu pot fi returnate. Comanda nu poate fi anulată din momentul în care plata a fost efectuată cu succes, iar produsul electronic fiind deja livrat automat spre cumpărător.

Ca și în alte situații în care produsele nu se pot returna, pentru noi nu există posibilitatea de a fi siguri de ștergerea fișierului electronic în caz de retur.

Vă mulțumim pentru înțelegere,
Editura GIL